Pákové espresso Sage BES870BKS
Dokonalé espresso je výsledkem dokonalé kombinace několika vstupních faktorů – čerstvé mleté kávy, správně upěchované kávy, správného tlaku a v neposlední řadě i teploty vody. Kolísáním teploty během extrakce dochází ke ztrátě pěny a výsledná káva ztrácí svou krásnou kávovou barvu během několika vteřin.
Espresso přístroj Sage BES870 přichází s inovativní technologií kontroly teploty v průběhu celé extrakce.
Elektronický PID systém zaznamenává teplotu v průběhu celé doby extrakce a zajišťuje stabilitu teploty během celého procesu.
Systém nízkotlakového předspaření
Systém nízkotlakového přespaření zajišťuje postupné zvyšování tlaku, který se tak rovnoměrně rozprostře po povrchu kávy ve filtru, aby byla zajištěna maximálně rovnoměrná extrakce kávy.
Integrovaný kónický mlýnek na kávu
Zabudovaný kónický mlýnek na kávu se nerezovými mlecími kameny umožňuje mlít jen potřebné množství kávy přímo do držáku. Možnost nastavení hrubosti a dávkování Vám dává příležitost celoživotního experimentu pro dosažení šálku kávy výhradně podle Vaší chuti.
Vlastnosti
- Integrovaný kónický mlýnek s kovovým mlecími kameny
- Tepelný systém Thermocoil
- Elektronický systém kontroly teploty zajišťuje stálou teplotu během extrakce kávy ( +/-1°C)
- Systém nízko-tlakového předspaření
- Automatické i ruční nastavení množství extrahované kávy
- Ukazatel tlaku při extrakci kávy
- Odnímatelný KOVOVÝ tamper (možnost praktického uložení v přístroji)
- Samostatný vývod horké vody
- 360° otáčivá tryska na páru
- 2l vyjímatelný zásobník na vodu s filtračním systémem
- Funkce krátkého předspaření
- Automatické a manuální dávkování kávy
- Přednastavené množství mleté kávy a možnost programování množství mleté kávy pro 1 a 2 šálky
- Obnova továrního nastavení
- Manuální nastavení objemu kávy
- Nastavení teploty vody (+/- 2 °C)
- Funkce „Dry Puck“ – elektronický ventil pro odstranění přebytečné vody z kávy napěchované ve filtru po ukončení extrakce