Nové energetické štítky >>>

Osobní odběry: Poděbrady, Bílkova 116/ Po-Pá: 6:30-19:00 hod, So: 8:00-14:00 hod, Ne: Zavřeno

0 Kč
Jste u nás poprvé?
Registrujte se!
  • Bude mít přehled o stavu své objednávky.
  • Akční nabídky jen pro registrované.
  • Rychlejší a pohodlnější nákup.
Registrovat
Stávající zákazník
Zapomenuté heslo
 
Zapomenuté heslo

Concept CK 7070

plogo
Značka: Concept Náš kód: 761080
  • Concept CK 7070
  • Concept CK 7070
  • Concept CK 7070
  • Concept CK 7070
  • Concept CK 7070
  • Concept CK 7070
  • Concept CK 7070
Vyberte si alternativu
Multifunkční hrnce
Produkt 6 v 1: Fritéza, parní hrnec, kontaktní gril, fondue, přenosný gril a elektrická pánev. Další informace
Příslušenství
Popis produktu
Zobrazit popis produktuSkrýt popis produktu
Popis produktu

Multifunkční hrnec Concept CK 7070

  • Nahradí funkce šesti spotřebičů najednou: Fritéza, parní hrnec, kontaktní gril, fondue, přenosný gril a elektrická pánev, tzn. 6 v 1.
  • Ušetříte peníze za nákup mnoha spotřebičů.
  • Zabere mnohem méně místa.
  • Je vhodný i na chatu nebo chalupu.
  • Odolný povrch vnitřní nádoby umožňuje přípravu pokrmů s minimem tuku.
  • Každý den v týdnu můžete využít jiný způsob vaření.

Vlastnosti

Úsporný na prostor v kuchyni
Plně rozebiratelný – nádobu lze mýt v myčce
Variabilní nastavení teploty
Skleněná poklice
Vyjímatelná nádoba s nepřilnavým povrchem
Úchyty pro snadné přenášení
Nastavení teploty od 60 do 190°C
Objem olejové náplně: 1,5 -2l
Objem: 4l
Kontrolka termostatu
Protiskluzové nožičky
Příslušenství: fondue set 6 vidliček, koš na fritování, děrovaná naběračka, mřížka na vaření v páře
Rozměry nádoby: 275 x 275 x 95 mm (vxšxh)
Vnější rozměry: 350 x 335 x 235 mm (vxšxh)
Příkon: 1350 -1650 W


Smažit

Kdo by si nedal dozlatova osmažený řízek? Dno nádoby je dostatečně velké na to, abyste mohli připravovat třeba čtyři najednou…

Vařit

Polévku, brambory, těstoviny, rýži i třeba ovocné nebo houskové knedlíky zvládne multifunkční hrnec Concept uvařit.

Grilovat

Vařit v páře

Hrnec 7x7 je vybavený mřížkou, která vám umožní jeden z nejzdravějších způsobů přípravy pokrmů - vaření v páře. Připravená zelenina neztratí barvu ani cenné vitamíny.

Zapékat

Připravovat fondue

Jednoduše pozvolna rozpustíte suroviny v ohřívací nádobě a pomocí sady vidliček můžete konzumovat, ať už sladké varianty jako jahody v čokoládě nebo tradiční sýrové. Příklad receptu na klasické švýcarské sýrové fondue pro 4 osoby: Rozetřený stroužek česneku ohřejte v 250 ml suchého bílého vína. Přidejte nastrouhaný sýr ementál 300 g a gruyer 300 g (možno i jiné druhy sýrů dle chuti). Zakápněte šťávou z poloviny citrónu. Vše neustále promíchávejte, až se vytvoří hustá sýrová omáčka. V 60 ml třešňového likéru rozmíchejte lžíci kukuřičného škrobu, přidejte trochu pepře a muškátového oříšku, dejte do omáčky a promíchejte. Servírování: Kousky bílého pečiva na fondue vidličce namáčíme v omáčce.

Fritovat

Ohřívat